KOPA - Koepalvelu


Tämä sivusto ei ole enää aktiivinen

Oletko järjestämässä koetta?

KOPA toimii työkaluna yhdistyksille kokeen järjestämisessä ja vähentää kokeeseen kuluvaa hallinnollista työmäärää.

Ohjemateriaalia PDF-muodossa (esitetty Palveluskoiraliiton syyskokouksessa)

 

Voit tehdä KOPAn kautta:

  • Koeanomuksen: tällöin järjestelmään tulee kirjautua sisään yhdistyksen virallisilla tunnuksilla. Viralliset tunnukset saat Palveluskoiraliiton toimistolta. Tunnuksia varten tarvitset Palveluskoiraliitolle toimintailmoituksessa annetun virallisen sähköpostiosoitteen, sillä järjestelmä lähettää vahvistuksen ko. osoitteeseen. OHJE tunnuksien rekisteröimisestä.
  • Ottaa vastaan ilmoittautumiset : Kilpailijat voivat lähettää ilmoittautumisensa kokeeseen järjestelmän kautta. Näin ilmoittautumiset ovat oikeiden tietojen ja maksusuoritusten kera yhdessä paikassa.
  • Lähettää kisakirjeen: järjestelmän kautta voit lähettää helposti kisakirjeen - myös tuomareille ja muille kisainformaation tarvitseville tahoille. Täytä vain kisakirjeen lomake, saat kirjeen lähtemään automaattisesti osallistujien sähköpostiin.
  • Tulostaa esitäytetyt arvostelulomakkeet : KOPA vähentää kirjoitustyötä, sillä saat helposti tulostettua esitäytetyt arvostelulomakkeet kisapaikalle. Muista, että arvonta tulee kuitenkin suorittaa kilpailupaikalla.
  • Syöttää tulokset ja tehdä koepöytäkirjan: Jos koepaikalle on mahdollista ottaa kannettava tietokone jossa on internetyhteys, voit täyttää kilpailun aikana toimihenkilölomakkeen, syöttää tulokset ja tulosten syöttämisen jälkeen voit siirtää koepöytäkirjan tuomarin hyväksyttäväksi. Kokeesta vastaava tuomari voi käydä omilla tunnuksillaan hyväksymässä koepöytäkirjan ja tulokset ja kokeen rutiinitoimenpiteet on näin hoidettu. Mikäli koepaikalla ei ole kannettavaa ja nettiyhteyttä, tulee kisapaikalle tulostaa koepöytäkirja ja täyttää tulokset koepöytäkirjaan. Kun koetulokset myöhemmin syötetään järjestelmään, siirtyy ne tuomarin hyväksyttäväksi. Näin kannattaa toimia, sillä liiton toimiston on nopea ja helppo hyväksyä tulokset ja julkaista ne KOPAssa.
  • Tulokset näkyviin: kun koemaksut (häntärahat) on maksettu, ja tuomari kuitannut koepöytäkirjan, voi Palveluskoiraliitto hyväksyä kokeen tulokset ja julkaista ne KOPAssa. Kokeen tuloksia voi käydä katsomassa KOPAssa.

 

 


Etsi tapahtuma

Koetyyppi:
Voi valita useamman lajin pitämällä ctrl-näppäimen alhaalla)
Ajalta:
-

Vapaakenttähaku:

sinun_yrityksesi dogsport mevet_logo_rgb_posit_transp_188_KOPA logo_yhteistyossa Suomicasino.com logo sinun_yrityksesi